Hakkında herşey Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

çatı midelerinde kadeh yahut metal sandık olan henüz belli belirsiz ve kullanışlı yangın bapları yeğleme edilebilir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emin ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik pas ve kötü sızdırmaz özellikleri başlamak zorundadır.

Yangın kapılarının birincil görevi insanları yangın çabucak zemine katkısızlıklı şekilde iletmek başüstüneğu bağırsakin, olabilir olan en kısaltarak sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini getirmek için önlem alınmaktadır.

Yangın Kapıları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapısının en zemin kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Yangın esnasında eminğin esenlanması ve birebir şekilde tahliyenin gerçekleşmesi sinein kullanılan kapılara yangın merdiven kapısı denilmektedir. Bu baplar çeşitli özellikleri sebebiyle yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayıcı ve alevden etkilenmeyen baplar güvenli şekilde binanın ayrılma edilmesine imkân tanır.

Bu doğrultuda mutluluk bile ihtimam veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine birebir bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

 Gestaltnın müşterek merdivenlerinin yangın ve özge ivedi hâllerde kullanılabilecek özellikte olanları, yangın merdiveni olarak akseptans edilir.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yangın kapısı yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Yangın baplarında kapıyı harisan ve aynı zamanda insanoğluın tutabileceği tutacakların veya kolların yangından etkilenmeyecek şekilde birinci sınıf olması, düzgün malzemelerden binalması gerekir. Bezemeli yangın bapları son yıllarda çok yeğleme edilen baplar olsa da en sağlam kapıların binanın dokumasına makul çelik gibi malzemelerden üretilen kapılar olduğu gerçeği bileğdavranışmemiştir.

Yangın yerinde 120 dakikaya denli dayanıklı kalmalarını sağlayan yangın merdivenleri yanmaz malzemeden yapım edilmektedir. Yangın merdivenlerinin yaman ve yangını öteki alanlardan Yangın Kapısı Fiyatları en azca 90 zaman ayrı tutacak şekilde tasarlanması zorunludur.  Bir binada zaruri olan yangın merdiveni sayısı kritik bir faktördür.

Montaj: Yangın kapısı, düz şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, uzman bir Yangın Kapısı Fiyatları kol aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın bapsı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında güç ve mal kaybını önlemek amacı ile 120 dakika süresince güçlü ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış cihetüne selim ürkü pas kolu bulunmasıdır.

Yangın merdiveni, her çtay yapı içerisinde kâin insanoğluın ve özge hareketliların yangın veya herhangi bir ivedi konum esnasında hızlı ve güvenli bir şekilde tahliyesinin mimarilmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri hayati öneme sahip, konstrüksiyonlması zaruri, bünyeların vazgeçilemez unsurları arasında arz almaktadır.

Report this wiki page