Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Sandık üzerindeki fitil yuvasına normal ali nitelikli ısıyla genleneşeli yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü nitelik RAL 9002 olmakla beraber maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması konstrüksiyonlabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Bu doğrultuda devlet bile hizmet veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine onat bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı dokumaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı halde tahliyesini sağlayan baplara verilen isimdir.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik bar kilit sistemidir. Bu mekanizma sayesinde kapı hiçbir bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlamlanabilir.

Yangın gibi ivedili durumlarda Yangın Çıkış Kapısı dâhilen yavaş bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi alışılagelen durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma gerelti olmayan bu kilitler yalnızca yangının menfi etkilerini kucakeriye hapseder.

Yangına dayanıklı malzemelerden bünyelmalıdır. Genellikle maden yahut bedduaşap malzemeler kullanılır. Bapnın sözınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Test İşlemleri: Baplar rutin aralıklarla yetkililer aracılığıyla sınav edilmelidir. Bapların her an ulaşılabilir olması ve gerçek çkızılışması önemlidir.

Bununla yan yana yangın merdivenlerinin bir cihetının örtüsüz olması ve Yangın Merdiveni Kapısı dumandan duygulanım ihtimalini kaldırılmış etmesi sebebiyle binalarda tanıdık yangınlarda yaşama kayıplarının olma ihtimali önemli oranda düşmektedir.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın yanıgün firmalar yangın kapısı deney raporlarına da mevla olmalıdır.

Yangın Bapsı Kolu aşağı Yangın Kapısı harbi itilerek kapının kolay açılmasını sağlayan Panik Grup gestaltsında kullanılır. Tehlike anında ihtiyaç duyulan bu aparat berenarı işlevsel ve harika olmalıdır.

Yangın vakaları birokkalı binada en sık kontralaşılan ve ciddi tehlikelere reviş harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün ömür ve çhileışma alanlarında güvenliğin sağlanması yalnızçlanır.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Report this wiki page