Bir İnceleme Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen mimaridaki Yangın Kapıları en faik kalite ve en onat paha politikamıza elverişli olacak şekilde üretilir.

Montaj sürecinde teknik olarak bütün kurallara uygun şekilde yerleştirilen hiç kanatlı yangın bapsı, autarı akıllıca açılacak şekilde kullanılır.

Binalarda belli başlı standartlarda makam alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları içermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 esaslığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu partner standarda uyması gerektiği görülmektedir.

 ve montajıyla mücadelean bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı zıtlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle hakkındalaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın Kapısı Elbette Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına bentlı olmakla müşterek olabildiğince geniş üretilir. İnsanların panik takkadak çabucak tahliye olmasını sağlayıcı bu pozisyon sevimli kaybı olmaması bağırsakin önemlidir.

Yangın çıkış bapları, yangın emniyetliği açısından ciddi bir unsurdur ve yangın sırasında insanoğluın hızlı ve güvenli bir şekilde binadan boşaltma edilmesine yardımcı olurlar.

Bu doğrultuda mevki bile bakım veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine birebir bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak Yangın Çıkış Kapısı gerçekleneşelendiren bu tür kapıların en şanlı yararı yaman sızdırmaması ve belli başlı derecede ısıya derece dayanabilmesidir.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak kontrolör altına allıkınmasına yardımcı olabilir ve yangının vesair taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangın kapısı kişi kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın yüzınöbet firmalar yangın kapısı deney raporlarına da malik olmalıdır.

Yangın kapısı sinein tabela gökçe ve beyaz; müstacel çıkış kapısındaki tabelalar yeşil renkte olmalıdır.

Yangın Bapsı Pratik Amacı Yangın kapılarının üretim amacı insan sağlamlığını koruyup yangın ve yaman kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Mono blok gövde Yangın Merdiveni Kapısı örgüsı karakol sistemi veya ürkü amerikan bar sisteminin kilidin içinden geçen 4 adet cıvata ile bir birine demetlanması ile esenlanmaktadır.

Yangın kapkaloriın dışarıdan açılmayacak özellikte olması azca önce de bahsettiğimiz kadar panik halindeki insanların bâtıneride bir şey unutma yahut birini istirdat amaçlı bağırsakeriye duhul isteklerinin engellenmesidir. O durumda yangının ne seviyede ilerlediği belirli olmadığı bağırsakin yürekerideki dinamikların kurtarılması silme hevesli ekiplere bırakılması gereken bir konutir.

Report this wiki page